Non-fictie, 4-7
€ 16,00

44 pagina’s
Formaat 21 x 28,5 cm
Gebonden

Thema’s: emoties, huilen, verbeeldingskracht

ISBN 978 94 6319 287 3

Tranen met tuiten

Noemi Vola

Ben jij een echte huilebalk en barst je om het minste of geringste in tranen uit? Laat ze maar stromen, het lucht lekker op. Met al dat water kun je ook heel veel nuttige dingen doen. Geef het de dieren te drinken, of besproei er je planten en bloemen mee. Ben je verdrietig omdat je eten moet koken? Kook je pasta met traanwater in plaats van kraanwater, er hoeft niet eens zout bij! Huilen is helemaal niet erg, iedereen begrijpt je, want huilen doen we allemaal wel eens, zelfs koningen, voetballers en superhelden. Kun je echt niet meer ophouden met huilen? Vul dan je zwembad met je tranen en ga even heerlijk ontspannen, dat doet wonderen.

Na het lezen van Tranen met tuiten barst je gegarandeerd in tranen uit, tranen van het lachen! Maar pas op, geen druppel verspillen hoor!

Na haar internationale succes De woelige wereld van de worm, is schrijfster en illustratrice Noemi Vola er opnieuw in geslaagd een serieus onderwerp als huilen en verdriet te benaderen met de haar typerende absurde humor en naïeve stijl van illustreren. Haar onconventionele manier van schrijven zal kinderen fascineren en tot lezen uitnodigen.